Om os


S.F.L. International A/S blev grundlagt 6 december 1990 med det formål at servicere Gasværker,Vandværker, Entreprenører, Installatører og kommunale forsynings virksomheder, med værktøjer og metoder indenfor NoDig arbejder (opgravningsfri renoveringsmetoder).

 

S.F.L har siden 2018 været drevet af Michael Ursin som har været en del af S.F.L siden starten i 1990, og i dag med Pernille Otto på kontoret. 

 

 

Lidt historie:

S.F.L blev opstartet med Allan Johansen som den udfarende kraft, står de for driften at S.F.L. Michael Ursin som den udføerende og Rose Johansen på kontoret. 
Allan Johansen arbejdet med renovering af ledninger siden 1978 først fra den fædrene virksomhed Smeden fra Ledøje (deraf S.F.L) senere hos en af landets førende entreprenør virksomheder som daglig leder af afd, indenfor Naturgas og NoDigarbejder.


Siden 1990 har firmaet udført utallige NoDig opgaver for Danske og udenlandske forsyningsvirksomheder.

I 1992 kom styrbar underboring også med som en aktivitet, og frem til 2008 har selskabet serviceret Entreprenører og forsynings virksomheder med denne ydelse.

Gennem alle årene har S.F.L. haft en stor palet af værktøjer og metoder ”Rotte-Stop-Prop”, man har solgt til Danske og udenlandske kunder. Fra starten af 2010 koncentrerede virksomheden sig udelukkende om salg af værktøjer og metoder ”Rotte-Stop-Prop”.
I 1995 opfandt Allan Johansen den metodebeskyttede ”Rotte-Stop-Prop”, en metode til afpropning af

døde afløbsledninger, der ikke længere skal være i anvendelse, ”Rotte-Stop-Prop” der er VAgodkendt anvendes i dag af kloakmestre, entreprenører og kommunale forsyningsselskaber over hele landet.